KONTAKT

VI ER KLAR TIL AT HØRE FRA DIG. SKRIV TIL OS OG VI SVARER SENEST INDEN FOR 5 DAGE.
Vores mail adresse er info@base4living.com og telefon nr.+45 70 70 20 25

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger 

 

Base4living Aps

CVR-nr. 37254827

Gl. Kirkevej 3 

6920 Videbæk 

Danmark

Mailadresse: info@base4living.com

 

Priser

Alle priser på Base4living.com er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, da websitet opdateres dagligt. 

Vi tager forbehold for udsolgte og udgåede produkter og prisfejl.

Betaling

På Base4living.com kan du betale med betalingskort og mobilepay. Ved betaling med kort, bliver beløbet først trukket, når varen afsendes fra lageret. Der pålægges kortgebyr ved betaling med firmakort. 

Du kan betale med: 

Betaler du med kort sker det gennem en sikker og krypteret forbindelse via SSL (Secure Sockets Layer) og er din garanti for en sikker online handel. Det er DIBS by Nets, som behandler Base4living’s betalinger. Når du er klar til at bestille, klikker du på ”næste”, hvor du følger betalings- og leveringsmåden. 

Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

På Base4living.com kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

En aftale kan altid let annulleres af en forælder eller værge, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år. Alle kontrakter indgås på dansk.

 

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse

Umiddelbart efter du har bestilt en vare hos os, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail for vores modtagelse af din bestilling. Modtager du ikke en ordrebekræftelse kort efter ordreafgivelse, bør du tjekke mappen ”Uønsket post” eller dit ”spamfilter”. Finder du heller ikke din ordrebekræftelse her, bør du kontakte Kundeservice, så vil vi verificere din e-mail adresse. 

Levering

Hos base4living.com leverer vi kun til danske adresser.

Fragtprisen bliver oplyst inden du godkender din bestilling. Hvis købsprisen overstiger 500 kr. bliver køberen fritaget for forsendelsesomkostninger. Hvis varens pris er under 500 kr. er prisen for forsendelsen fast 49 kr. med moms.  Vores transportør er GLS og vi leverer det købte vare til din nærmeste pakkeshop.

Når du har modtaget dine varer, skal du sammenholde disse med ordrebekræftelsen.

Vi anbefaler på det kraftigste at man kontrollerer varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen.

Kontakt os hurtigst muligt hvis varen lider af en skade.

Læs evt. mere under punktet Reklamation.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. Vi skal herefter kontaktes. Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet "Modtaget med forbehold" og indholdet af pakken kan tjekkes efter fragtmanden er gået. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig hos os.

Det er vigtigt at emballagen bevares for evt. senere besigtigelse af transportør. Synlige defekter eller mangler bør anmeldes til Base4living.com på leveringsdagen eller senest dagen efter. 

På alle varer i butikken kan du se den forventede leveringstid. Den angivne leveringstid er den afsendelsestid, producenten har oplyst os. Denne leveringstid opdateres løbende ud fra vores leverandørs lagerstatus. Derfor er det en forventet leveringstid du ser på siden og i ordrebekræftelsen således ikke nogen garanti for, at du har produktet til den angivne tid, men vi vil altid bestræbe os på rettidig levering.

Der tages forbehold for evt. varer i restordre ved producenten.

(Alle vores leveringstider regnes fra først kommende arbejdsdag kl. 8.00)
Base4living.com kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelse af leverancer samt evt. håndværkerudgifter i forbindelse med forsinkede leverancer, transportskader og fabrikationsfejl i produkter.

Levering af varer anses for sket, når fragtmanden har leveret varen på bestillingsadressen eller på det nærmeste pakkeshop og kunden har modtaget varen. 

Bestilling

For at foretage et køb på Base4living.com skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kurven
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg betalings- og forsendelsesmetode.
4. Læs og godkend vores handelsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend beløbet.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. For at lette håndteringen anbefaler vi at du benytter vores returformular. Ellers kan du sende en mail til Base4living.com. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Tag eventuelt et billede af vare og emballage inden returforsendelsen.

Har du modtaget varen, har vi, for at lette returneringen lavet denne returformular, som sikrer, at vi får alle de oplysninger, vi har brug for. Vi kan således behandle din retursag hurtigere.

Udgiften for returnering/returfragt afholdes af dig.

Ingen fortrydelsesret

Følgende køb kan ikke fortrydes: Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 

En specialfremstillet vare er en vare, der er fremstillet specielt til dig og er baseret på dine individuelle valg. F.eks. hvis du bestiller et møbel med mål som ikke bliver masseproduceret med fremstilles specialt ti dig. 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi tilbageholder betalingen indtil vi har modtaget varen retur.

Varen sendes til: Base4living ApS

Gl. Kirkevej 3
6920 Videbæk
Denmark

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Sendes varen med Post Nord skal den sendes "med omdeling" - gør den ikke det vil pakken komme retur.

Reklamation

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, vil Base4living.com tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, om du skal have pengene tilbage eller evt. have afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Base4living.com skal kontaktes inden varerne sendes retur. Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående.

Hvis du har fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du, at reklamere over en vare, anbefaler vi, at du benytter vores reklamationsformular, med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige kvittering, for at give en hurtigere sagsbehandling. Efter du har benyttet vores reklamationsformular til at oprette en reklamation vil du blive kontaktet af hurtigst muligt. Vi vil herefter give dig instruktioner om den videre proces.

Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE, at du ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til: Base4living ApS

Gl. Kirkevej 3
6920 Videbæk
Denmark

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav

Base4living.com dækker ikke håndværkere eller andre udgifter i forbindelse med demonteringen og genmonteringen af produktet.

Ejendomsforhold

Base4living.com forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer, indtil hele købesummen er betalt fuldt ud. Retstvister imellem parterne skal anlægges ved forbrugerens værneting eller efter aftale, ved Retten i Herning.

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Er du erhvervskunde, tages skaffevarer ikke retur. (Skaffevarer er defineret som varer med en leveringstid over 2 dage).

Lagervarer pålægges et returgebyr på 30% (indtil 14 dage efter købet). Herefter kan varen ikke returneres.

Reklamationsret – erhvervskøb

Med mindre andet er aftalt ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet evt. reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver. Parterne har i medfør af Retsplejelovens § 245 aftalt, at evt. retstvister imellem parterne skal foregå ved Retten i Herning.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger ukrypteret. Oplysningerne afgivet til Base4living.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Personoplysningerne registreres hos Base4living.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos Base4living.com, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@base4living.com

Logstatistik

På Base4living.com benytter vi logstatistik. Dette er et system som indsamler oplysninger om eks. hvor mange besøgende der har været, hvor de kommer fra osv. Formålet med logstatistikken er at kunne optimere funktionen af websitet til gavn for kunderne. Dataansvarlig er Base4living.com. Som registreret hos Base4living.com, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelse kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Base4living.com via e-mail: info@base4living.com

Anvendelse af Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. På Base4living.com anvendes cookies med det formål at skabe øget brugervenlighed. Du kan slette cookies i Internet Explorer under menuen »Funktioner« - »Internetindstillinger« - »Slet cookies«.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@base4living.com Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr